• Geen verzendkosten vanaf €75
  • 'Pink Friday'-weekend 24-25-26 november

Season

Made with passion, Seasoned with love

Mathias Nys uit Duffel is niet alleen een gepassioneerd voetballer van K. Lyra-Lierse en een getalenteerde chef-kok bij Ambrosia Fijnkeuken, hij is nu ook bezieler van 'Limoncello di Scorza', letterlijk vertaald als 'likeur gemaakt van citroenzestes'.

 

Mathias Nys, Limoncello Di Scorza
Mathias Nys tussen de citroenen, het belangrijkste ingrediënt voor Limoncello di Scorza

Foto: © Joren De Weerdt - GVA

"When life gives you lemons, make limoncello": dat is wat hij moet gedacht hebben tijdens de lockdowns van 2020. Hij besloot de tijd die vrij kwam, nuttig in te vullen en begon te experimenteren met smaken. Uit die brouwsels ontstond de Limoncello di Scorza.

Zijn Limoncello di Scorza wordt gemaakt van zestes van Italiaanse bio-citroenen en is meteen ook het eerste product van zijn merknaam Season.

Mathias koos heel bewust voor Italiaanse bio-citroenen om het gebruik van pesticiden te vermijden en hierdoor de eerlijke en natuurlijke smaak van de citroenen te kunnen behouden.

De eerste versie werd onmiddellijk goedgekeurd door vrienden en familie. Na wat kleine aanpassingen in het recept was de Limoncello di Scorza klaar om op de wereld los te laten!

Tip: je vindt de limoncello in de shop onder categorie 'hapje tapje'. Of gebruik de zoekfunctie.